فناوری اطلاعات

اخبار گوشی های جدید - ترفند های آندورید - آموزش - تبلت

فناوری اطلاعات

اخبار گوشی های جدید - ترفند های آندورید - آموزش - تبلت

فناوری اطلاعات
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات

با پیشرفت روز افزون فناوری، دیگر نیازی نیست برای خرید اسمارت فون های کارآمد هزینه زیادی متقبل شوید. اگر خاطرتان باشد تا سال گذشته تعداد گوشی های موبایلی دوهسته ای با ویژگی های رده متوسط بسیار اندک بود. اما این روزها گوشی های متنوعی با پردازنده های Krait در بازار موجود هستند.

یکی از بهترین گوشی های با امکانات متوسط موجود در بازار، در حال حاضر، موبایل CloudMobile S۵۰۰ ایسر است. این گوشی علاوه بر داشتن قابلیت های بسیار خوب، برچسب قیمت مناسبی نیز دارد. یعنی کاربر با هزینه ای کم می تواند استفاده از یک گوشی هوشمند زیبا را تجربه کند.

صفحه نمایش با رزولوشن ۷۲۰p، دوربین ۸ مگاپیکسل و پردازنده دوهسته ای Krait با یک گیگابایت رم، ویژگی هایی نیستند که در هر گوشی موبایل متوسطی بتوان پیدا کرد. CloudMobile S۵۰۰ ایسر، همچنین قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه microSD و سیستم تقویت صدا دالبی موبایل نیز دارد.

شاید شما هم با ما هم نظر باشید که جای جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید – آب نبات ژله ای – در میان ویژگی های این گوشی خالیست. اما جای شکرش باقیست که رقبای S۵۰۰ نیز هنوز به نسخه ساندویچ بستنی اندروید مجهز هستند.

این گوشی، باتری کوچک ۱۴۶۰ میلی آمپر ساعت دارد و در ادامه خواهیم گفت که این باتری تا چه اندازه شارژدهی دارد. شاید نتوان گفت CloudMobile S۵۰۰ ایسر بهترین گوشی موبایل موجود در بازار است اما باید بدانید که بیشتر ویژگی های یک گوشی خوب را دارد. برای آشنایی بیشتر با این موبایل با ما همراه باشید.

نگاه ۳۶۰ درجه

گوشی موبایل CloudMobile S۵۰۰ ایسر، ۱۲۷۸/۶۵۹/۹ میلی متر اندازه دارد. بنابراین، نمی توان گفت این گوشی یکی از جمع وجورترین گوشی هایی است که صفحه نمایش ۴.۳ اینچ دارد. به طور مثال، می توان به گوشی هوشمند RAZR M موتورولا اشاره کرد که نمایشگری با همین اندازه دارد اما اندازه اش فقط ۱۲۲.۵۶۰.۹۸.۳ میلی متر است. یعنی در مقایسه، گوشی موتورولا حدود ۳۰ درصد کوچک تر از گوشی جدید ایسر است.

طراحی و کیفیت ساخت

ایسر تقریبا از یک طرح واحد برای طراحی و تولید گوشی های هوشمند خود استفاده می کند و CloudMobile از این قاعده مستثنا نیست. انحناهای لبه های بالا و پایین بدنه گوشی به خوبی با قاب پشت گوشی هم ردیف شده اند و نمای بسیار شیک و برازنده ای به گوشی بخشیده اند. این نوع طراحی یادآور مدل قدیمی Vivaz سونی اریکسون است.

در این گوشی از مواد بسیار باکیفیت استفاده شده است. با اینکه همه بدنه موبایل از پلاستیک ساخته شده است اما CloudMobile S۵۰۰ بسیار مستحکم و با دوام به نظر می رسد. اگر از نظر طراحی بخواهیم این گوشی را نقد کنیم باید بگوییم که مثلا نوار باریکی که زیر نمایشگر کار شده است، بی استفاده و غیرضروری است. در گوشی CloudMobile، خبری از کلیدهای فیزیکی نیست و فقط کلیدهای لمسی روی صفحه نمایش فعالیت های کاربر را اجرا می کنند. در اینجا، فرورفتگی زیر صفحه نمایش کمی آزار دهنده به نظر می رسد.

اگر ایسر به هیچ وجه نمی خواسته که فرورفتگی زیر نمایشگر را نادیده بگیرد و آن را به هر قیمتی در طراحی گوشی گنجانده است، می توانست دست کم از کلیدهای سخت افزاری برای آن استفاده کند تا کاربر از همه فضای رابط کاربری نهایت استفاده را ببرد.

قاب جلوی گوشی با شیشه پوشیده شده است. کادر دور صفحه نمایش به سمت داخل خمیده است و هنگامی که به لبه های صفحه می رسید این مساله کاملا محسوس است.

قاب پشت بدنه این گوشی بسیار زیباست و با نگاه به آن یاد تبلت ۷ اینچ نکسوس ۷ گوگل می افتیم. به دلیل بافت پلاستیکی قاب پشت بدنه، گوشی به خوبی در دست می نشیند و به راحتی از دست لیز نمی خورد.

صفحه نمایش

صفحه نمایش CloudMobile S۵۰۰ ایسر، از نوع IPS LCD ۴.۳ اینچ است و رزولوشن ۱۲۸۰۷۲۰ پیکسل دارد. تراکم تصویر این نمایشگر ۳۴۰ پیکسل در هر اینچ است. این صفحه نمایش رنگ های بسیار زنده و شفافی ارائه می دهد و به لطف ماتریکس کامل RGB و پانل IPS، زاویه دید بسیار خوبی نیز دارد. البته نمی توان گفت این نمایشگر بهترین رزولوشن و کیفیت را دارد اما در نوع خود خوب است و تصاویر خوبی ارائه می دهد.

بنچ مارک

پردازنده CloudMobile S۵۰۰ ایسر، دوهسته ای ۱.۵ گیگاهرتز Krait با تراشه MSM۸۲۶۰A کوالکوم است. این پردازنده، یک گیگابایت رم و پردازنده گرافیکی Adreno ۲۲۵ دارد. اصولا پردازنده های Krait کارایی خوبی دارند باید ببینیم آیا در این گوشی نیز همچنان خوب کار می کند! شاید جالب باشد بدانید که Krait، واحد مرکزی پردازش ARM است و در سیستم روی چیپ اسنپ دراگون S۴ وجود دارد. در واقع این قطعه، جایگزین پردازنده اسکورپیون کوالکوم است و معماری مشابه ARM Cortex A۱۵ دارد.

بررسی عملکرد پردازنده این گوشی که توسط BenchmarkPi انجام شده است نشان می دهد این پردازنده، بسیار بهتر از دیگر پردازنده های دوهسته ای موجود است. نتیجه بنچ مارک مشابه نتیجه حاصل از آزمایش HTC One S است که پردازنده دوهسته ای Krait ۱.۵ گیگاهرتز دارد.

در Linpack، گوشی هوشمند One S اچ تی سی برای مدتی طولانی یکی از بهترین گوشی های هوشمند با پردازنده دوهسته ای بود. اما به نظر می رسد ایسر در زمینه پردازنده دوهسته ای این گوشی خود بهتر ظاهر شده است و بهترین اعداد را در Linpack از آن خود کرده است. پردازنده گرافیکی داخلی CloudMobile S۵۰۰ ایسر نیز در NenaMark ۲ خوب کار کرده است. این موبایل به خوبی دستگاه های دیگر همچون One S نیست، اما رزولوشن ۱۲۸۰۷۲۰ دارد که بسیار خوب است. در همه آزمایش های انجام شده، اعدادی که برای این گوشی به دست آمده اند چندان بد نیستند. بنچ مارک جاوااسکریپت SunSpider نشان می دهد که مرور وب با گوشی S۵۰۰ تجربه ای خوشایند است.

دوربین

گوشی موبایل CloudMobile S۵۰۰ ایسر، دوربین ۸ مگاپیکسل با فوکوس خودکار و فلاش LED دارد. کیفیت عکس های این دوربین ۳۲۶۴۲۴۴۸ پیکسل است.رابط کاربری دورین شامل دو نوار وظیفه در دو طرف منظره یاب است. در سمت چپ، ۴ شورت کات از تنظیمات مختلف ارائه شده است. در حالیکه کلید دوربین فیلم برداری/عکاسی، شاتر مجازی دوربین و پیش نمایش کوچکی از عکس های گرفته شده همگی در سمت راست منظره یاب چیده شده اند.

کلید منو دو صفحه تنظیمات مختلف همچون مودهای متنوع، رزولوشن، ژئوتگینگ و ... را به کاربر ارائه می دهد. نمی توان گفت کیفیت عکس های این دوربین خیلی عالی هستند. گاهی شاهد نویزهایی در عکس ها هستیم. گاهی هم رنگ ها آن طور که باید شفاف و زنده نیستند. کنتراست تصویر خوب است اما باز هم بهترین نیست. یعنی می توانست بهتر از این باشد. اما جالب است بدانید که لنز پیش از فوکوس و عکس گرفتن، تنظیمات مختلفی را روی عکس اعمال می کند.

در مورد مود عکاسی ماکرو نیز باید از این دوربین تعریف کرد. جزئیات تصویر در این حالت به خوبی ثبت می شوند. البته ناگفته نماند که این عکس ها نیز نویزهایی در خود دارند که ایکاش نبودند.

فیلم برداری

با گوشی CloudMobile S۵۰۰ ایسر، می توان با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه نیز فیلم برداری کرد. رابط کاربری دوربین فیلم برداری نیز همچون دوربین عکاسی است و تنظیمات مشابهی دارند. همه ویدئوها به صورت فایل های ۳GP و نرخ بیت ۱۲.۱ مگابایت در هر ثانیه و همچنین صدای استریو AAC (۹۶ کیلوبایت در هر ثانیه، ۴۸ کیلو هرتز) ضبط می شوند. تصاویر ضبط شده کیفیت خوبی دارند اما همان مشکل دقیق بودن رنگ ها در این حالت نیز همچنان به قوت خود باقیست.

کلام آخر

نخستین زمزمه های معرفی گوشی هوشمند CloudMobile S۵۰۰ ایسر حدود دو هفته پیش از برگزاری کنفرانس جهانی موبایل در بارسلون در ماه فوریه به گوش رسیدند. در آن زمان قرار بود این وسیله گل سرسبد موبایل های دوهسته ای با تراشه Krait باشد که صفحه نمایشی با کیفیت ۷۲۰p و جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید را در خود دارد. اما پس از گذشت چند ماه، ما شاهد عرضه گوشی هایی همچون One X اچ تی سی، Galaxy S III سامسونگ و Optimus G ال جی بودیم که در میان این گوشی های قدرتمند و کارآمد، CloudMobile S۵۰۰ ایسر عملا از میدان رقابت خارج شد و حتی می توان گفت در این میان تنها مانده و ربطی به بقیه ندارد.

به همین دلیل بود که ایسر، گوشی CloudMobile S۵۰۰ خود را با قیمت پایین تر عرضه کرد تا جانی دوباره به این محصول خود ببخشد و بتواند آن را به عرصه رقابت بازگرداند. خودنمایی این گوشی در واقع نشان دهنده رقابتی برای پردازنده Krait و صفحه نمایش اچ دی است. به نظر می رسد این شرکت با طراحی جالب توجه و برچسب قیمت مناسب، تجربه ای متفاوت را به کاربر هدیه می دهد.

به طور کلی باید گفت این گوشی همچنان جایگاه خود به عنوان یک گوشی خوب در ردیف گوشی های متوسط را حفظ کرده است. در حالیکه سرعت پردازنده بالاست و تصور می شود باید باتری زیادی مصرف کند، اما باتری به آن بدی که تصور می شود نیست.

گوشی کیفیت ساخت خوبی دارد و به راحتی می شود از آن برای استفاده روزمره استفاده کرد. در ادامه سعی می کنیم CloudMobile S۵۰۰ را با برخی از رقبایش که در بازار موجود هستند، مقایسه کنیم.

نخستین گزینه ای که می توان به آن اشاره کرد، موبایل هوشمند RAZR i موتورولاست که از نظر قیمت با S۵۰۰ برابری می کند. با اینکه صفحه نمایش RAZR i بزرگ است اما کیفیت پایین تری از گوشی ایسر دارد. RAZR i، بدنه جمع وجورتر، کیفیت ساخت عالی و عمر باتری بهتری دارد. شاید بتوان گفت رقابت اصلی میان این دو گوشی، طراحی زیبا و استحکام خوب بدنه گوشی موتورولا در مقابل پردازنده بسیار کارآمد و کیفیت عالی صفحه نمایش CloudMobile ایسر است.

از دیگر گوشی هایی که در ردیف مقایسه با CloudMobile قرار دارند، گلکسی نکسوس است. سیستم عامل گلکسی نکسوس، جدیدترین نسخه اندروید یعنی آب نبات ژله ای است. صفحه نمایش Super AMOLED گلکسی نکسوس با اینکه بزرگ تر از نمایشگر CloudMobile است اما از نظر رزولوشن و تراکم تصویر، به پای گوشی ایسر نمی رسد. گوشی نکسوس همچنین قابلیت ارتقا حافظه ندارد. یعنی ورودی کارت حافظه میکرو اس دی ندارد. پس از آن به سراغ گوشی One S اچ تی سی می رویم. قیمت One S بسیار بالاتر از قیمت گوشی موبایل ایسر است اما این تفاوت قیمت چندان هم بیراه نیست. One S، دوربین ۸ مگاپیسکل با فناوری ImageSense اچ تی سی دارد و بدنه اش از جنس سرامیک یا آلومینیوم است. اما از طرفی هم باید گفت که One S اچ تی سی از کارت میکرو اس دی پشتیبانی نمی کند و رزولوشن صفحه نمایشش هم ۷۲۰p نیست. با این حساب خیلی هم برتر از CloudMobile ایسر نیست. در آخر، اگر می خواهید بیشتر هزینه کنید و یک گوشی خوب بخرید، گوگل نکسوس ۴ ال جی با سیستم عامل ۴.۲ اندروید (آب نبات ژله ای)، پردازنده Krait چهارهسته ای و صفحه نمایش بزرگ تر با کیفیت اچ دی یکی از بهترین گزینه ها می تواند باشد. مدل ۱۶ گیگابایت Nexus ۴ فقط کمی گران تر از CloudMobile ایسر است اما باید به این نکته توجه داشته باشید که گوشی نکسوس نیز از کارت حافظه پشتیبانی نمی کند و باید به همان ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی بسنده کنید.

گوشی موبایل CloudMobile یکی از گوشی هایی که نمی توان به راحتی از کنارش عبور کرد. این گوشی به نسبت قیمتش، امکانات بسیار خوبی دارد. همان طور که در مقایسه آن با چند گوشی دیگر نیز متوجه شدید، شاید برخی از امکانات را نداشته باشد یا ضعیف تر باشد اما امکاناتی نیز دارد که بقیه ندارند.

به نظر می رسد گوشی CloudMobile یکی از بهترین گوشی های هوشمند شرکت ایسر است که می تواند با آن در بازار موبایل ها خودی نشان بدهد. سخت افزار این گوشی واقعا عالیست و اگر ایسر به زودی آپ دیت نسخه آب نبات ژله ای را نیز برای این گوشی خود عرضه کند، بسیار خوب می شود و کاربر هیچگاه از خرید آن پشیمان نخواهد شد.

مجله اینترنتی برترین ها

قصد خرید گوشی یا تبلت دارید با قیمت مناسب به سایت های زیر سر بزنید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی