فناوری اطلاعات

اخبار گوشی های جدید - ترفند های آندورید - آموزش - تبلت

فناوری اطلاعات

اخبار گوشی های جدید - ترفند های آندورید - آموزش - تبلت

فناوری اطلاعات
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات

انتخاب دوربین مناسب، موضوع پرسشی است که تاکنون به دفعات مطرح شده است و با وجود توضیحات فنی بسیار در نشریه ها و اینترنت، وجود عامل های متعدد و ازطرفی تنوع محصولات، افراد را در انتخاب دچار تردید می کنند. ضمن این که قرار است هزینه قابل توجهی در این زمینه صرف شود و این امر، نگرانی در انتخاب را بالاتر می برد.

نخستین مسئله ای که همیشه به دوستان علاقمند در انتخاب محصول موردنظر خود گفته ام، انتخاب برند است. چه در خرید دوربین و چه در خرید هر کالای دیگر، رویکرد من این بوده است، ابتدا تصمیم بگیرم قصد دارم از میان محصولات کدام برند که مناسب ترین گزینه است را انتخاب کنم. این مسئله به آن معنا نیست که بعد از انتخاب برند، قسم بخوریم که تحت هیچ شرایطی فکر برندهای دیگر را نیز از سر نگذرانیم! اما تغییر برند را تنها در صورتی انجام دهیم که در نهایت به این نتیجه برسیم که از میان محصولات برند انتخابی ما، هیچ مدلی برای ما مناسب نیست که البته، این مسئله در مورد برندهای مشهور به طور معمول اتفاق نمی افتد و اگر هم این احساس را داشته باشیم به دلیل کافی نبودن جست وجو و تحقیق ما است. به عنوان مثال، برند کانن یا نیکون که طبق تجربه و البته آمار و ارقام برترین برندهای دوربین های عکاسی به شمار می روند، محصولاتشان همه رده های استفاده، از عکاس مبتدی تفننی تا عکاس حرفه ای در زمینه تخصصی خاص را در بر می گیرد و به طور معمول همه نوع سلیقه ای را پوشش می دهند

بنابراین، کمتر پیش می آید کسی یکی از این دو را انتخاب کند و بعد از مطالعه و تحقیق به این نتیجه برسد که هیچ یک از محصولات موجود آن پاسخ گوی نیاز وی نیست.

به طور خاص در مورد دوربین عکاسی من به دوستانم برند کانن را پیشنهاد می دهم و کسانی هم که قصد گرفتن راهنمایی در مورد دیگر برندها را دارند به دوستان دیگر معرفی می کنم. البته، برخی از طرفداران متعصب کانن یا نیکون که از آن ها با لفظ غیررسمی کانن باز و نیکون باز یاد می شود و خود نیز از خطاب شدن با این الفاظ احساس افتخار می کنند، همواره سعی دارند که با ضعیف شمردن برند دیگر نظر شما را به سمت برند موردعلاقه خود تغییر دهند. اگر هم فروشنده باشند که علت آن واضح است. قصد فروش برندی را که نماینده آن هستند یا در فروشگاهشان بیش تر موجود دارند یا برایشان به هر نحو سود بیشتری دارد، دارند. چرا که در واقع این دو برند هر دو از پیشتازان این صنعت هستند و تفاوت آن ها به صورت موردی، سلیقه ای و گاه عادت کاربری است. در هر صورت طبق تجربه شخصی، آمار و ارقام سهم بازار، نظر شخصی بنده متمایل به کانن است.

پس از این که برند مورد نظر خود را انتخاب کردید، گزینه های شما به محصولات آن برند محدود می شود و شما باید با توجه به شرایط دیگر، باز هم گزینه های پیش روی خود را محدود و محدودتر کنید تا در نهایت گزینه مناسب شما پیش رویتان قرار گیرد. پس از انتخاب برند، حدود بودجه ای را که حاضر هستید صرف خرید دوربین بکنید تعیین کنید. فارغ از این که دوربین مناسب کاربرد شما چه قیمتی دارد ببینید از نظر مالی و روانی آمادگی پرداخت چه مبلغی را برای خرید دوربین دارید. در صورتی که این مبلغ برای خرید یک دوربین DSLR کافی است قبل از این که بپرسم کاربرد شما چیست، خرید یک مدل از آن ها را به شما پیشنهاد می کنم. عده ای می گویند که ما عکاسی را گه گاه، آن هم در مجالس و مناسبت های خصوصی انجام می دهیم و آن قدر کاربری حرفه ای و تخصصی نداریم. ضمن این که کار با این نوع دوربین ها را نیز بلد نیستیم. پس چرا باید به خرید دوربین DSLR روی بیاوریم؟ در پاسخ به این افراد هم از نظر فلسفی، هم از نظر روانی و هم از نظر منطقی می توان دلیل آورد که این انتخاب به دور از خرد نیست.

وقتی شما آمادگی مالی و روانی دارید که هزینه ای به نسبت بیش تر برای یک دوربین DSLR بپردازید، به طور حتم این دوربین ها از نظر کیفیت تصویر از دوربین های کوچکتر برتر هستند و این نخستین توجیه و قانع کننده ترین دلیل برای این تصمیم خواهد بود. برای افرادی هم که ترس از پیچیدگی کار با این دوربین ها را دارند باید گفت که حالت خودکار یک دوربین DSLR شاید خیلی بهتر از حالت خودکار دوربین های دیگر کار کند و بدون هیچ آموزشی می توانید همان شکل کاری را که با یک دوربین معمولی انجام می دهید، با یک دوربین DSLR نیز انجام دهید. اما این هزینه اضافی که بابت خرید دوربین DSLR می دهید علاوه بر کیفیت حسن بزرگ دیگری نیز دارد.

شما با این کار به جمع افرادی می پیوندید که خود را در معرض یادگیری و کشف نبوغ خود در عکاسی قرار داده اند. افراد علاقمند یا عاشق عکاسی، نبوغشان با دوربین موبایل نیز کشف می شود و دیر یا زود صاحب یک دوربین DSLR خواهند شد. تکلیف آن ها معلوم است. اما همه افراد از این دسته نیستند و باید در معرض امکانات قرار بگیرند و چشم و ذهنشان با کیفیت نتایج کارشان تحریک شود تا نبوغشان کشف شود! البته، اگر هزینه مورد نظر شما از اندازه خرید یک دوربین DSLR معمولی نیز بیش تر است و می توانید برای خرید یک مدل بسیار پیشرفته نیز اقدام کنید، پیشنهاد می کنم تا احساس نیاز نکرده اید، این کار را انجام ندهید. اما می توانید برای جهش تصمیم از خرید یک دوربین معمولی به یک مدل DSLR بدون احساس نیاز نیز به این پیشنهاد اطمینان کنید.

در بدترین حالت، شما کمی پول بیشتر پرداخته اید و در عوض تنها مقداری کیفیت بهتر نصیبتان شده است که در ابتدا فرض بر این بوده که شما آمادگی پرداخت این هزینه را دارید. اما در بهترین حالت شما به جمع آن دسته از عکاسان هنرمندی خواهید پیوست که تاکنون تنها به دلیل ترس از یادگیری و دلهره از کارکردن با یک دوربین پیشرفته تر، نبوغ و استعدادهایشان نهفته مانده بود و شما با دیدن نتایج کارتان بیش تر به توانمندی ها و ذوق هنری خود پی برده اید.

در این شماره مطلبی در مورد دوربین جدید کانن می خوانید که در انتهای آن پیشنهادهایی نیز در مورد انتخاب دوربین DSLR آورده شده است که شاید آن ها هم برای شما مفید واقع شوند.

ماهنامه شبکه


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی