فناوری اطلاعات

اخبار گوشی های جدید - ترفند های آندورید - آموزش - تبلت

فناوری اطلاعات

اخبار گوشی های جدید - ترفند های آندورید - آموزش - تبلت

فناوری اطلاعات
دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات

این روزها روش های ارتباطی به کمک ابزارهای تکنولوژیکی دچار تغییرات شگرفی شده است. ممکن است با فرد یا افرادی فاصله ای به اندازه یک قاره داشته باشید، اما به کمک سرویس هایی نظیر چت صوتی یا تصویری می توانید بدون کوچک ترین سختی با این افراد در تماس باشید و از حال و احوال آنها با خبر شوید.با هم به گفت وگو بپردازید، اطلاعات مهمی رد و بدل کنید و .... در واقع با این ابزارهای دیجیتالی دیگر فاصله معنایی ندارد. علاوه بر این نیز این ابزارها به برگزاری جلسات و کلاس های مختلف در مکان های مختلف، اما در یک زمان خاص نیز کمک شایانی کرده اند. در حال حاضر ابزارهای گوناگونی برای انجام چت فردی یا گروهی وجود دارد که شاید ovoo یا اسکایپ از معروف ترین آنها باشند

اما این سرویس های چت از ابزارهایی هستند که برای استفاده از آنها باید یک برنامه ویژه را روی کامپیوتر خود نصب کنید. اگر چندان ازاین کار خوشتان نمی آید و به دنبال راه های ساده تری هستید این مقاله را دنبال کنید. در این مطلب ۴ ابزار تحت وب را که با آن می توانید اقدام به چت تصویری آن هم از نوع گروهی کنید و مهم تر از همه اینکه این ابزارها در ایران فیلتر نیست، به شما معرفی می کنیم. یکی دیگر از ویژگی های مهم این ابزارهای چت رایگان بودن آن است.

Google+ Hangout

Hangouts از بهترین سرویس های مکالمه ویدئویی آنلاین مانند Skype و ooVoo است و حتی بهتر از آنها نیز عمل می کند. با Hangouts به راحتی می توانید با دوستان یا همکاران خود مکالمه ویدئویی داشته باشید. این سرویس مناسب شرکت ها و ویدئو کنفرانس ها است. شرکت ها می توانند جلسات خود را از طریق Hangouts برگزار کنند و شرکت کنندگان در جلسه نیز قادر خواهند بود از هر کجای دنیا در این جلسات شرکت کنند.

براساس آزمایش ها و مقایسه های انجام شده توسط وب سایت های معتبر مانند CNET, Lifehacker و PCWorld سرویس مکالمه ویدئویی Google+ Hangouts از تمام رقیبان خود بهتر عمل می کند. همچنین براساس تحقیقات صورت گرفته، Hangouts برخلاف سرویس های مشابه گفت وگوی اینترنتی در صورت کم بودن سرعت اینترنت نیز به خوبی کار می کند. با کمک این سرویس شما می توانید با یک حلقه از دوستان خود در گوگل پلاس گفت وگوی ویدئویی داشته باشید و همچنین هر شخصی که می خواهید را با ارسال یک دعوتنامه وارد گفت وگو کنید.

برای این کار باید ابتدا پلاگین صوت و ویدئوی گوگل را روی مرورگر وب خود نصب کنید. سپس کافی است تا روی دکمه Hangout کلیک وجلسه گفت وگو را آغاز کنید. با این کار صفحه نمایش شما تبدیل به یک اتاق مجازی می شود و اعضای گروه شما می توانند هرگاه که خواستند به گفت وگوی ویدئویی بپیوندند یا آن را ترک کنند. همچنین در کنار این کار شما می توانید بازی کنید، ویدئوهای Youtube را ببینید و حتی صفحه دسک تاپ خود را به اشتراک بگذارید.

Meetings.io

Meetings.io یک سرویس آنلاین دیگر برای انجام چت به صورت گروهی است. این سرویس امکان چت ویدئویی همزمان بین ۵ فرد را به کاربر می دهد.

Meetings.io برای ویدئو کنفرانس های آنلاین چند بخشی ایده آل است. یعنی شما می توانید یک کنفرانس را از قبل با ثبت یک عنوان، تنظیم تاریخ، ساعت و مدت جلسه برنامه ریزی کنید. دوستان خود را به شرکت در کنفرانس آنلاین ویدئویی دعوت کنید. افراد دعوت شده می توانند هر زمان که خواستند به کنفرانس بپیوندند یا آن را ترک کنند. بدون آنکه این رفت وآمدها تاثیری روی کنفرانس بگذارد. دقیقا مانند برگزاری یک کنفرانس در یک فضای فیزیکی. اتاق جلسه یک URL خاص دارد و می توانید اتاق کنفرانس خود را به طور عمومی یا خصوصی تنظیم کنید. همچنین می توانید یک دفترچه یادداشت را بین شرکت کنندگان به اشتراک بگذارید تا وقایع یا هر نوشته دیگری در آن ثبت شود.

www.meetings.io آدرس سایتی است که با مراجعه به آن می توانید از این سرویس استفاده کنید.

Sifonr

اگر دوست دارید یک چت ویدئویی گروهی را بدون اتلاف هیچ وقتی راه اندازی کنید این سرویس مناسب شما است. در این سرویس خبری از عضویت در سایت و پر کردن فرم های وقت گیر نیست. در قدم اول کافی است موضوع خود را در سایت وارد و چت خود را به دو روش خصوصی یا عمومی شروع کنید. شما می توانید آدرس اختصاصی یا url چت خود را برای دیگران بفرستید. تعداد افراد نامحدودی می توانند در کنفرانسی که تشکیل داده اید به شما بپیوندند. یکی دیگر از امکانات این سرویس تشکیل اتاق های سفارشی است که امکانات بیشتری مانند تعیین رمز عبور برای دعوت شدگان، قابلیت انتشار ویدئو یا اشتراک گذاری را به کاربران خود می دهد. شما می توانید کنفرانس خود را در وبلاگ یا وب سایت شخصی یا کاریتان نیز جا دهید. برای استفاده از این سرویس می توانید به آدرس www.sifonr.com مراجعه کنید.

LiveMinutes

www.liveminutes.com یکی دیگر از ابزارهای تحت وب برای انجام چت ویدئویی است که رابطه کاربری عالی دارد. این سرویس رایگان است که اپلیکیشن مخصوصی نیز برای گوشی هوشمند در اختیار شما می گذارد. این اپلیکیشن برخی امکانات مانند اشتراک گذاری نمایشگر (که برای مشاهده سخنرانی ها به طور جمعی بسیار کاربرد دارد)، حاشیه نویسی اسناد به صورت زنده و البته ویدئو چت را در اختیار کاربرانش می گذارد. همچنین این برنامه در پایان هر چت گزارش هایی از جلسه را در اختیار شما می گذارد تا امکان مرور جلسه را نیز داشته باشید.

روزنامه دنیای اقتصاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی