۱. شرکت Siri
شرکت سیری که در سال ۲۰۰۷ میلادی تاسیس و ثبت شده، توسعه دهنده اپلیکیشن است که دستیار دیجیتال مبتنی بر صدا را برای کاربران اپل تولید کرده است. اپل این شرکت را در آوریل سال ۲۰۱۰ میلادی با قیمتی نامعلوم خریداری کرد. دستیار صوتی سیری نخستین بار در آی فون ۴S در سال ۲۰۱۱ میلادی به عنوان بخشی از سیستم عامل iOS مورد استفاده قرار گرفت.
۲. Emagic
اپل، شرکت آلمانی تولید نرم افزارهای وابسته به موسیقی را در جولای سال ۲۰۰۲ میلادی با قیمتی نامشخص خریداری کرد. سیستم موسیقی لاجیک این کمپانی اکنون جزوی از نرم افزار موسیقی حرفه ای استودیو لاجیک است و با قیمت ۲۰۰ دلار آمریکا برای مک عرضه می شود.
۳. Nothing Real
Nothing Real که نرم افزار افکت های دیجیتال بسیار باکیفیت تولید می کند در فوریه سال ۲۰۰۲ میلادی خریداری و به فناوری Shake نرم افزار افکت های دیجیتال اپل اضافه شد. تولید و استفاده از Shake در سال ۲۰۰۹ میلادی متوقف شد.
۴. Power Computing
پاور کامپیوتینگ که وظیفه ساخت کلون برای سیستم عامل مکینتاش را دارد و تحت لیسانس اپل است، در سپتامبر سال ۱۹۹۷ میلادی با قیمت یکصد میلیون دلار آمریکا خریداری شد. چند ماه بعد، استیو جابز به اپل بازگشت و مدیریت کمپانی را به دست و تصمیم گرفت تجارت کلون را به طور کامل از بین ببرد
۵. شرکت NeXT
استیو جابز پس از اخراج از اپل، شرکت کامپیوتری NeXT را در سال ۱۹۸۵ میلادی راه اندازی و جایگزین هایی برای کامپیوترهای مک و ویندوز تولید کرد. تیم برنر لی با استفاده از کامپیوتر NeXT، نخستین مرورگر وب و سرور را تولید کرد.
پس اینکه NeXT در فروش کامپیوترهای خود با اقبال خوبی روبه رو نشد، NeXT روی فروش نرم افزارهای سیستم عامل خود تمرکز کردند که به آن NeXTStep می گفتند. این نرم افزار موردتوجه اپل قرار گرفت و به همین دلیل، NeXT را در تاریخ ۱۹۹۶ میلادی با قیمت ۴۲۹ میلیون دلار خرید. همین مساله زمینه ساز بازگشت جابز به اپل نیز شد
۶. Proximity
در سال ۲۰۰۶ میلادی، اپل Proximity و محصولات آن همچون مدیریت رسانه، آرت باکس و سیستم برنامه ریزی برنامه ها را برای تولید کلیپ، انیمیشن، عکس و صدا خریداری کرد.
۷. P.A. Semi
اپل در سال ۲۰۰۸ میلادی شرکت P.A. Semi را تولید کننده ریزپردازنده بود و برای تولید تراشه های قدرتمند خود شهرت داشت را با قیمت شایعه شده ۲۷۸ میلیون دلار آمریکا خریداری کرد. حدس بر این بود که اپل با کمک این شرکت قصد تولید پردازنده های مخصوص خود برای گوشی های موبایلش را دارد. و این به واقعیت تبدیل شد. پردازنده A۵ در آی پد ۲ با کمک این شرکت ساخته شده است. آی فون ۵ نیز پردازنده A۶ دارد.
۸. Lala
هنگامی که اپل در دسامبر سال ۲۰۰۹ میلادی با قیمت حدود ۸۰ میلیون دلار Lala را خرید، شایع شد که می خواهد به طور حرفه ای وارد کسب و کار پخش موسیقی شود. اما اپل پس از یکسال این سرویس را متوقف و به شایعات پایان داد.
۹. Quattro Wireless
شرکت تبلیغات موبایلی Quattro Wireless در ژانویه سال ۲۰۱۰ میلادی با قیمت ۲۷۵ میلیون دلار آمریکا توسط اپل خریداری شد. اما اپل سرویس خودش را راه اندازی و iAd را تولید کرد که در آوریل سال ۲۰۱۰ میلادی برای نخستین بار معرفی شده است.
۱۰. Intrinsity
شرکت Intrinsity که در زمینه ساخت تراشه های موبایلی فعال بود در آوریل سال ۲۰۱۰ میلادی به قیمت شایعه شده ۱۲۱ میلیون دلار آمریکا خریداری شد. هدف اپل از خرید این شرکت، تولید پردازنده های سریع تر با مصرف انرژی کمتر بود.
۱۱. Placebase
Placebase نیز شرکت تولیدکننده نرم افزارهای نقشه بود که در جولای سال ۲۰۰۹ میلادی توسط اپل خریداری شد. این خرید برای ساخت نرم افزار مخصوص اپل خریداری شد و هرگز مبلغ این معامله مشخص نشد.
۱۲. Poly۹
شرکت Poly۹ در جولای سال ۲۰۱۰ میلادی خریداری شد. این شرکت در زمینه تولید نقشه سه بعدی فعالیت داشت و شایعاتی در دنیای فناوری یچیده بود که می گفتند اپل می خواهد نسخه جدیدی از گوگل ارث را تولید و عرضه کند.
۱۳. C۳
C۳ نیز سومین شرکت تولیدکننده نقشه بود که اپل آن را خرید. این شرکت با قیمت نامعلومی در اکتبر سال ۲۰۱۱ میلادی خریداری شد. اپل نرم افزار نقشه خودش را در سال ۲۰۱۲ میلادی در سیستم عامل iOS ۶ و آی فون ۵ به جهانیان معرفی کرد. اما پس از شکایت های مکرر کاربران از درست کار نکردن این نرم افزار، مدیر عامل اپل تیم کوک از همه کاربران به طور رسمی عذرخواهی کرد و به آنها امید داد که نسخه تصحیح شده آن به زودی منتشر خواهد شد.
۱۴. AuthenTec
شرکت امنیت موبایل AuthenTec در جولای سال ۲۰۱۲ میلادی با قیمت ۳۵۶ میلیون دلار آمریکا توسط اپل خریداری شد. تحلیل گران می گویند اپل با این کار امنیت آی فون و آی پد را بیش از پیش افزایش داد.
مجله اینترنتی برترین ها