در نسخه ویندوز تلگرام و نسخه اندروید تلگرام بخشی داخل خود نرم افزار برای حذف اکانت تعبیه نشده است و برای حذف اکانت خودتان باید طبق آموزش زیر اکانت خودتان را حذف کنید.

۱ – ابتدا  * اینجا *  کلیک کنید تا وارد صفحه غیر فعال سازی اکانت شوید ، با کلیک روی لینک صفحه ای مانند عکس زیر باز می شود.

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate


۲ – دقت کنید شماره خودتان را باید با کد کشور ایران ۹۸+ وارد کنید و بعد از ۹۸+ عدد ۰ را وارد نکنید مثلا باید وارد کنید ۹۸۹۱۲۲۲۲۲۲۲۲+ و روی Next کلیک کنید ، بعد از وارد کردن شماره و کلیک روی Next یک پیام به تلگرام نصب شده روی ویندوز یا اندروید ارسال می شود. که در کارد باز شده در همان صفحه درخواست پسورد می کند ، این پسورد را که برای شما ارسال شده کپی کرده و مانند عکس زیر در قسمت Password قرار دهید ( به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید )


نمونه ای از پیام که از سوی تلگرام برای شما ارسال می شود ( عکس زیر یک نمونه است و پسورد شما با عکس زیر فرق دارد )



عکس از محیط درخواست پسورد تلگرام



۳ – بعد از طی کردن مرحله بالا و کلیک روی Sign in وارد مرحله تایید می رسید ، که مانند عکس زیر باید روی Done کلیک کنید.



۴ – سپس مانند عکس زیر روی Yes Delete my Acconunt کلیک کنید.



۵ – خوب تمام شد و اکانت تلگرام شما حذف شد .


سوالات متداول :

۱ – آیا با حذف اکانت پیام های ارسایل من حذف می شود ?

جواب : خیر حذذف نمی شود ولی نام کاربری شما حذف شده و در صفحه چت با افراد به نام Delete Account ظاهر می شود.

۲ – آیا بعد از ثبت نام دوباره با همان شماره پیام های قبلی اکانت حذف شده بر می گردد ؟

جواب :  خیر ، اکانت حذف شده با تمام اطلاعاتش برای همیشه حذف می شود